Najbolje iz galerije...

Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

Kako napisati recenziju?

Postanite TEST vozač u tri koraka! 1) REGISTRIRAJ SE 2) NAPIŠI RECENZIJU 3) Priloži fotke, SPREMI recenziju,  klikni na OBJAVI.

Ako recenziju pišete duže vrijeme, povremeno ju spremite. Molimo ne koristiti tuđe fotke s interneta. 

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

Ispis Email
(22 votes, average 3.27 out of 5)
Autor sandi   
{multithumb}

Fiat punto *star 1,2 8v 60

Osnovni podaci
Godište: 1998
Tip motora: Benzinski
Snaga motora: 60
Mjenjač: Ručni
Paket opreme: klima,centralno,servo
Dimenzija felgi: 175/60/14
Broj prijeđenih km: 150 tkm
mt_gallery:FIAT PUNTO 1.2 TEST - Zahvalan auto
                                  Kliknite na sliku za galeriju
Iskustvo pri kupnji

auto sam kupio rabljeni pošto sam poznavao vlasnika a i zbog niske cijene i očuvanosti.naravno i zbog dostupnosti djelova(jeftini a i italija je sasvim blizu zar ne?) i servisa.s obzirom na cjenu koju sam platio imao je i solidnu opremu što me još više privuklo.idealan je auto za mlade ljude!sve u svemu sasvim zahvalan auto.

Korištenje, praktičnost

auto solidno leži na cesti mada kod bržih ulaska u zavoje malo je mekan,al sve u svemu sa dobrim gumama jako dobro drži cestu.preglednost je odlična ,mada za malo više ljude ko što sam ja srednji retrovizor možete zaboraviti.pretinaca ima sasvim dovoljno..tj. taman kolko treba.ovaj model je ko stvoren za otvorenu cestu..za razliku od 55-ice ima mrvu bolje ubrzanje i krajnju brzinu ,mirniji je na cesti i lakše je njime upravljati pošto ima servo..u gradu je potrošnja prevelika ,oko 10 litara..dok na otvorenoj i autocesti pada na nekih 8..što i nije baš malo.mada kad pogledam auto i ima koju godinu i koji pređeni kilometar..a i stražnji je auspuh sportski skroz otvoren pa i to pomalo utječe na potrošnju.

Troškovi

grad 10,otvorena cesta 8/9,a autocesta oko 8..djelovi su dostupni ma šta god trebalo..mada ako kupite ovaj model ni nećete imat nikakve greške osim standardnog održavanja koje je među najjeftinijima na tržištu..

Kvaliteta, izrada i pouzdanost

najviše tragova korištenja vidi se na skaju oko mjenjača i oko ručne..to se vrlo brzo pokida..ostalo očuvano skroz..armatura sve u svemu ne škripi..zna se strest pri prelasku većih rupa što i nije jako strašno imajući na umu da je tu sama plastika.Sve ostalo je u odličnom stanju.


Manji kvarovi: šaraf koji spaja cijev na servu popustio,i šarafi na plastičnom luku iznad tablice stalno popuštaju zbog snažne muzike.tako da treba dosta često konrolirat vijke.odličan šta se kvarova tiče za sada.


Veći kvarovi: većih kvarova nije bilo,ulja ne troši ništa mada ima 150 tisuća,i čak je i dosta često natjeravan preko 5,6 tisuća okretaja..


Pouzdanost motora/mjenjača:
Pouzdanost elektronike:
Kočnice, ovjes, upravljački sustav:
Kvaliteta izrade:
Tuning i prerade

u auto je ubačen sub velike snage tako da svako toliko popuste šarafi na plastičnom luku iznad table,i još slaba točka za glasnu muziku je zadnja daska koja stalno klepeće u stražnje staklo..montiran je sportski auspuh skroz otvoren i zvuk je odličan s obzirom na sitnu kubikažu..pugotovo dobro reže iznad 3000 okretaja pa sve do nekih 5..tad buka postaje velika..

Zadovoljstvo
Biste li ponovno, kupili isti auto?
Da li bi ponovno kupili auto iste marke?
Je li  auto ispunio vaša očekivanja?
Biste li ga preporučili prijatelju?
Koji  bi idući auto željeli kupiti?

alfa 156 možda ili neki noviji punto al ne grande jer je previše zaobljen

Zaključak

Pozitivno: kvaliteta motora i izdržljivost,pocinčana karoserija koja je jako čvrsta

Negativno: trešnja volana iznad nekih 130 na sat

UKUPNA OCJENA 9/10
Udobnost:
Performanse:
Držanje ceste:
Vanjski dizajn:
Unutarnji dizajn:
Opremljenost:
Omjer uloženog i dobivenog:
Pouzdanost: