Tko je online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 58 

Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

Goodyearov zaokret za 360° u testovima kvalitete
(1 vote, average 5.00 out of 5)

goodyearGoodyear je uveo novi program testiranja koji je osnovao kako bi potrošačima mogao ponuditi veću podršku u odlučivanju kod kupnje guma. Svrha novog programa su sveobuhvatna testiranja kvalitete od 360° i upoznavanje kupaca s prednostima nove europske oznake za gume i s više od 50 mjerila koje oznaka ne uzima u obzir, a tvrtka uvažava kako bi na tržište isporučila kvalitetne proizvode.

 

Tim povodom Hugues Despres, direktor robne marke Goodyear za područje EMEA izjavio je: “Goodyear je i ranije poticao, a i u buduće će iskreno poticati europsku oznaku za gume jer kupcima omogućuje bolje shvatiti proizvod koji je dosad bio izvan dometa njihovog radara i zato znači velik korak naprijed. Uvjeren sam da će nova oznaka za kupce imati upotrebljivu i informativnu vrijednost i da znači važan pomak u pravome smjeru. U Goodyearu želimo ići korak dalje. Smatramo da EU oznaka ne omogućuje posve uravnoteženu predodžbu o tome kakve prednosti donose naše gume i da naglaskom na tri svojstva koje uključuje oznaka, kupcima ne dajemo prave informacije koje su im potrebne kad kupuju gume. Naš odgovor na to je novi program testiranja kvalitete od 360°.”


Informacije dobivene novim programom testova kvalitete od 360° uključivat će ocjenu triju svojstava, kako zahtijeva europska oznaka, te dodatnih i nadasve važnih 15 mjerila koja većina europskih automobilskih časopisa uvažava pri testiranju guma. To su između ostaloga upravljivost na mokroj cesti, upravljivost na suhoj površini, kočenje na suhoj površini, prijanjanje u zavoju, izdržljivost, unutarnja buka i akvaplaning te više od 50 Goodyearovih vlastitih mjerila.


O glavnim prednostima testova kvalitete od 360° Depres je nadodao: "Novim programom želimo omogućiti uravnoteženu sliku o gumi uz uvažavanje triju najvažnijih izvora informacija. Najvažnija vozna svojstva, kao što su prijanjanje, stabilnost kod velike brzine, postignuta kilometraža, akvaplaning u zavoju i u vožnji ravno naprijed, te mnoga druga u Goodyearu shvaćamo vrlo ozbiljno jer su ta svojstva temelj našeg obećanja da ćemo isporučivati proizvode visoke kvalitete kod kojih su najvažniji sigurnost i uvažavanje okoliša. Program teži i tome da omogući kupcima bolje shvatiti prednosti koje im nudimo posebno kod zimskih guma. Tada trenutačna oznaka nije uvijek pravilna odnosno dodaje njima svojstvene čimbenike izdržljivosti, kao što su kočenje na ledu, kočenje na snijegu, prijanjanje na ledu, upravljivost na snijegu i slično."

 

Slični članci

Izdvojeno

#000000

Vožnja u zimskim uvjetima

Pripremite auto za zimu

#000000

Izdvojena recenzija korisnika

Lancia Delta Integrale

#000000
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/236800Ivana_06.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/280871Pripremite_automobil_za_zim.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/94267248.JPG
thumbnailthumbnailthumbnail

RECENZIJE KORISNIKA

Ibiza TDI FR TEST

News image

Seat Ibiza Sport/FR 1.9 TDI PD   Osnovni podaci

TUSEDAY, 22 Travanj 2014

Više...

BMW 318 Ci TEST

News image

BMW E46 318 Ci    Osnovni podaci

Nedjelja, 25 Listopad 2009

Više...

Mercedes Benz 190 D TEST

News image

Mercedes-Benz 190 D 2.0   Osnovni podaci

Subota, 20 Lipanj 2009

Više...

MEDIJSKI SPONZORIRAMO:

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner

IZDVOJENI VIDEO

testvoznja.net
Približna cijena
• 2.313,89 € •