Najbolje iz galerije...

Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

Kako napisati recenziju?

Postanite TEST vozač u tri koraka! 1) REGISTRIRAJ SE 2) NAPIŠI RECENZIJU 3) Priloži fotke, SPREMI recenziju,  klikni na OBJAVI.

Ako recenziju pišete duže vrijeme, povremeno ju spremite. Molimo ne koristiti tuđe fotke s interneta. 

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

Ispis Email
(27 votes, average 3.19 out of 5)
Autor Saša   
{multithumb}

Audi TT 1.8 S-line

Osnovni podaci
Godište: 2000
Tip motora: Benzinski
Snaga motora: 132 KW - 180 KS
Mjenjač: Ručni
Paket opreme: Full oprema
Dimenzija felgi: 225/45/17
Koliko dugo je vožen: Godinu dana vožen
Broj prijeđenih km: 179000
mt_gallery:AUDI TT 1.8 S-line TEST
                                  Kliknite na sliku za galeriju
Iskustvo pri kupnji

Kupljen je rabljeni u izuzetno sačuvanom stanju . Auto je odabran zbog samog izgleda i odličnih sportskih osobina . Kao što sam naveo sportski izgled , boja , sačuvanost , oprema i izuzetna stabilnost srazmjerno snazi auta i svakako mogu reći mala potrošnja s obzirom na snagu .

Korištenje, praktičnost

Vožnja ovog auta je perfektna , auto ima snagu , čvrstoću , izuzetnu izdržljivost , a ovjes i udobonost u odnosu na tako kratki i sportski auto je zadovoljavajuća i auto je je sa sportskim performansama jako udoban . Motor je u odnosu na masu auta dovoljno snažan i izuzetno eksplozivan kod ubrzanja . Pretinci i gepek što se tiče funkcionalnosti i prostora za tako mali auto odlično , ali preglednost mu nije baš najbolja strana . Sam osjećaj vožnje ovog auta je u konačnici odličan bilo da ga vozite u gradu ili na otvorenim dijelovima ceste , osim za autocestu bilo bi odlično da ima i šestu brzinu da mu se smanje obrtaji pri većim brzinama .

Troškovi

Stvarna potrošnja je od 8 - 11 litara što je u odnosu što ovaj auto pruža na cesti izuzetnio malo . Troškovi redovitog održavanja su sasvim normalni i u rangu su s održavanjem VW Golfa IV ili V te i ostalih obiteljskih Audija , naravno osim dijelova limarije . S obzirom na po meni višu klasu sportskog auta sevis i stručnost servisera je odlična , a dijelova za njega ima po narudžbi u svim boljim trgovinama autodijelovima .

Kvaliteta, izrada i pouzdanost

Što se tiče kvalitete o Audiju se nema što raspravljati jel je u samom vrhu kvalitete po izradi unutrašnjosti automobila . Malo probijanje vjetra osjeti se na bočnim staklima vrata pri brzini većoj od 130 km/h. Što se tiče armature nema nikakvog škripanja .


Manji kvarovi: Od manjih kvarova na ovom autu imao sam probleme sa desnom kvakom na vratima odnosno sa sajlicom koju kvaka povlači , te zadnji kočioni cilindar mi je procurio i na nešto drugo se ne mogu požaliti .


Veći kvarovi: Od večih kvarova nije bilo ništa , a također i vlasnik prije mene vozio je auto 2 godine i nije imao nikakvih kvarova .


Pouzdanost motora/mjenjača:
Pouzdanost elektronike:
Kočnice, ovjes, upravljački sustav:
Kvaliteta izrade:
Tuning i prerade

Stavljene su felge Brock 17'' na zadnjem kraju sa distancama od 2 cm , a zbog samog izgleda automobila smatram da ništa drugo osim što sam još zatamnio stakla nije trebalo i ne treba raditi .

Zadovoljstvo
Biste li ponovno, kupili isti auto?
Da li bi ponovno kupili auto iste marke?
Je li  auto ispunio vaša očekivanja?
Biste li ga preporučili prijatelju?
Koji  bi idući auto željeli kupiti?

BMW E46 Coupe ili VW Golf V Gti

Zaključak

Pozitivno: Izgled , snaga , performanse

Negativno: Kratke brzine

UKUPNA OCJENA 9/10
Udobnost:
Performanse:
Držanje ceste:
Vanjski dizajn:
Unutarnji dizajn:
Opremljenost:
Omjer uloženog i dobivenog:
Pouzdanost: