Najbolje iz galerije...

Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

Kako napisati recenziju?

Postanite TEST vozač u tri koraka! 1) REGISTRIRAJ SE 2) NAPIŠI RECENZIJU 3) Priloži fotke, SPREMI recenziju,  klikni na OBJAVI.

Ako recenziju pišete duže vrijeme, povremeno ju spremite. Molimo ne koristiti tuđe fotke s interneta. 

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

Ispis Email
(54 votes, average 2.87 out of 5)
Autor Ivan   
{multithumb}

KIA Pro Cee'd 1399 cm3

Osnovni podaci
Godište: 2008
Tip motora: Benzinski
Snaga motora: 110 KS
Mjenjač: Ručni
Dimenzija felgi: 185/65 R15
Koliko dugo je vožen: 1. godinu
Broj prijeđenih km: 16000 km
mt_gallery:Kia Pro Cee'd TEST
                                  Kliknite na sliku za galeriju
Iskustvo pri kupnji

Automobil sam kupio novi u salonu, nakon što sam obišao sve auto kuće i pregledao 30-ak novih automobila. Za ovaj auto sam se odlučio isključivo zato što sam sa ovim autom dobio 7 godina garancije na motor i 10 godina garancije na limariju, pošto sam auto kupio na kredit od 7 godina, shvatio sam da sam idučih 7 godina miran što se tiče bilo kakvih popravaka (nadam se da ih neće ni biti). Na autu me je najviše privukla sportska linija jer je auto u biti sportski, krenuvši od vanjskog izgleda, motora i opreme. Jedina konkurencija po mojem odabiru mu je Audi A3, no sa ovim autom sam dobio puno više garancije i opreme za manje novca i dosada sam prezadovoljan.

Korištenje, praktičnost

Ovaj auto, bar do sada, je najširi auto u klasi i u kombinaciji sa sportskim ovjesom koji je tvrd, ali dovoljno udoban za duža putovanja, jednostavno leži na cesti kao formula, u što sam se uvjerio nakon desetak kilometara vožnje, motor od 110 ks je izvrstan, odlično vuče, a ja sam ga vozio 220 km/h što je stvarno odlično! Na prvi pogled auto izgleda kao da u njemu nema dovoljno mjesta no začudili biste se kad sjednete u njega, mjesta ima dosta i naprijed i nazad! U gepeku ima dosta mjesta za veće stvari! Auto je jednostavno odličan i za gradsku vožnju, ali i za vožnju na otvorenoj cesti. Činjenica je da je auto malo nepregledan što se tiče vožnje u rikverc, no nakon nekog vremena naviknete se, na male prozore na stražnjoj strani, ali sa senzorima za parking ni to nije problem!

Troškovi

Auto u gradu troši oko 6-8 litara malo žešće vožnje što nije puno s obzirom da je auto sportski, a na autoputu pri većim brzinama troši od 6 do 10 litara, pošto se ja vozim jednako na otvorenoj cesti i po gradu, prosječna potrošnja mi ne prelazi 7 litara na 100 km stime da imam malo težu nogu na gasu! No Ako vam kazaljka obrtomjera prelazi 5000 obrtaja potrošnja se penje i do 10 litara!

Kvaliteta, izrada i pouzdanost

Pošto je auto star godinu dana, kada se opere i očisti auto izgleda kao iz tvornice, bez ikakvih oštečenja! Unutrašnjost je stvarno funkcionalna i kvalitetno izrađena sa mnoštvom pretinaca i dodatne opreme!


Pouzdanost motora/mjenjača:
Pouzdanost elektronike:
Kočnice, ovjes, upravljački sustav:
Kvaliteta izrade:
Tuning i prerade

Još nisam ništa radio na autu, bilo bi šteta jer auto je stvarno odličan, ja sam prezadovoljan, a auto je sportski tako da nema ni potrebe nešto preuređivati!

Zadovoljstvo
Biste li ponovno, kupili isti auto?
Da li bi ponovno kupili auto iste marke?
Je li  auto ispunio vaša očekivanja?
Biste li ga preporučili prijatelju?
Koji  bi idući auto željeli kupiti?

Kia Pro Cee'd 2.0

Zaključak

Pozitivno: Puno opreme i zračnih jastuka, audio sustav, vozne karakteristike

Negativno: Nema ih

UKUPNA OCJENA 9/10
Udobnost:
Performanse:
Držanje ceste:
Vanjski dizajn:
Unutarnji dizajn:
Opremljenost:
Omjer uloženog i dobivenog:
Pouzdanost: