Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

SAVJETI & INFO
Pametna Dunlopova guma omogućava komunikaciju s automobilom PDF Ispis Email
(1 vote, average 5.00 out of 5)

Poseban čip ugrađen u gumu šalje računalu na armaturnoj ploči automobila informacije o njezinim svojstvima i tako omogućava poboljšane vozne značajke automobila u zavoju i pri kočenju, a povećava i njegovu stabilnost. Na ovogodišnjem sajmu automobila u Ženevi jedan od vodećih svjetskih proizvođača visokoizdržljivih i vrhunskih guma Dunlop predstavio je koncept pametne gume koja komunicira s automobilom. Naime, u gumu je ugrađen poseban bezbaterijski čip koji pomoću napredne tehnologije omogućava prijenos informacija između gume i računala na armaturnoj ploči.

Više...
 
Zamjensko vozilo za klijente Allianza PDF Ispis Email
(1 vote, average 5.00 out of 5)

 

allianz

 

Kada se dogodi šteta, odlazak na procjenu, odabir radionice i eventualne poteškoće u procesu lome se na leđima korisnika koji za vrijeme popravka ostaju bez vozila. Sudar je traumatično iskustvo, a odlazak na procjenu i odabir radionice ponekad još i gore. Za vrijeme popravka, vlasnici ostaju bez automobila, a eventualni dodatni izvidi i kucanja na brojna vrata samo još pogoršavaju situaciju. Zahvaljujući suradnji Allianza s nizom partnerskih auto radionica, vozači se trebaju samo pojaviti na procjeni štete, ostaviti vozilo u radionici te nastaviti s dnevnim aktivnostima - uz zamjensko vozilo bez dodatnih troškova po samog klijenta.

Više...
 
Pogonska goriva: LPG PDF Ispis Email
(5 votes, average 3.40 out of 5)

plinPrilikom svakog ozbiljnijeg uzlaznog trenda cijena goriva, ponovno se aktualizira priča oko isplativosti plinske instalacije. Stoga, u seriji članaka o pogonskim gorivima, red je došao i na uvijek zanimljivu alternativu.

Više...
 
Hibridni pogon PDF Ispis Email
(2 votes, average 4.50 out of 5)

hibridi

Toyota Prius planetarno je popularan automobil zbog svojeg hibridnog pogona. Hibridi općenito uvijek izazivaju posebno zanimanje. Stoga, naša serija članaka o pogonskim gorivima nastavlja se obradom navedenog ekološki prihvatljivijeg pogonskog sustava.

Više...
 
Pogonska goriva: Diesel PDF Ispis Email
(3 votes, average 2.33 out of 5)

dieselNašu seriju članaka o pogonskim gorivima nastavljamo člankom o dieselu, iznimno popularnom gorivu u posljednjih 10-ak godina. Moderni turbodizelaši rade sve mirnije, zagađuju sve manje, a vozačima pružaju iznimno atraktivan okretni moment, kojeg atmosferski benzinci ne mogu pratiti. Detaljnije o diesel gorivu:

Više...
 
Novom gumom Performance Goodyear dopunjuje svoju ponudu guma EfficientGrip PDF Ispis Email
(4 votes, average 4.00 out of 5)

goodyear efficient grip Goodyear je uvođenjem guma EfficientGrip Performance uz EfficientGrip Compact u više manjih dimenzija uspješno postigao svoj cilj i sada može ponuditi asortiman EfficientGrip guma koje zadovoljavaju sve potrebe europskoga tržišta osobnih vozila za cestovnu vožnju. Svojim gumama, od EfficientGrip SUV, koju je za veće automobile uveo prošle godine do Performance, Goodyear od sada jednom linijom pokriva visok postotak ukupnih potreba europskog tržišta automobila za gumama HP i UHP.

Više...
 
Pogonska goriva: Bezolovni benzin PDF Ispis Email
(3 votes, average 3.67 out of 5)

bezolovni benzin

U posljednje vrijeme, aktualne su rasprave o raznim vrstama pogonskih goriva, kao i novim modelima kojima se predstavljaju napredna rješenja korištenja obnovljivih izvora energije. Istovremeno, benzinski motori sve su učinkovitiji, a uz pomoć turbina, već pri malim kubikažama daju odličan okretni moment/snagu. Kako bi se lakše snalazili među raznim alternativama, pokrećemo pregled aktualnih opcija pogonskih goriva. Krećemo sa starim, dobro poznatim bezolovnim benzinom:

 

Više...
 
Koju navigaciju odabrati PDF Ispis Email
(6 votes, average 4.83 out of 5)
NavigacijaKada su tek došli na tržište, navigacijski sustavi bili su većinom rezervirani za luksuzne automobile. Danas su navigacijski sustavi  vrlo rašireni, pa tvornički ugrađenu navigaciju možete dobiti čak i u automobilima niže klase. Naravno, postoje i alternative,  kao prijenosni sustavi za navigaciju pa do aplikacija za smartphone. Što odabrati? Koje su prednosti tvorničkih, a koje prijenosnih navigacija?  Što je manje skupo? Evo nekoliko stvari koje treba uzeti u obzir, tako da možete odabrati sustav koji je prava stvar za vas.
Više...
 
TESTvoznja.net ponovno online nakon hakerskog napada PDF Ispis Email
(1 vote, average 5.00 out of 5)

hakeri Nakon hakerskog napada zbog kojeg je naš portal bio nedostupan krajem siječnja i početkom veljače, portal TESTvoznja.net je ponovno dostupan. I dalje se susrećemo s manjim problemima sa slikama recenzija, no i to će uskoro biti otklonjeno. Nadalje, željeli bi se ispričati našim posjetiteljima zbog činjenica da je određen broj recenzija izgubljen nakon hakerskog napada. Nažalost, backup stranice od određene točke do napada nije napravljen, što je rezultiralo nepovratnim gubitkom manjeg dijela vaših radova. Nadamo se da ćete i dalje rado posjećivati naš portal i aktivno sudjelovati u stvaranju novih recenzija.

 

Više...
 
«Početak«123456»Kraj»

Stranica 1 od 6

Korisni INFO linkovi

  • Kazne za prometne prekršaje u RH - POPIS
 

Izdvojeno

#000000

Vožnja u zimskim uvjetima

Pripremite auto za zimu

#000000

Izdvojena recenzija korisnika

Lancia Delta Integrale

#000000
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/236800Ivana_06.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/280871Pripremite_automobil_za_zim.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/94267248.JPG
thumbnailthumbnailthumbnail

RECENZIJE KORISNIKA

VW PASSAT 1.9 TDI TEST

News image

VW passat 1.9tdi   Osnovni podaci

Petak, 11 Prosinac 2009

Više...

VW GOLF 6 1.4 TSI - Tako mal a tako snažan

News image

VW Golf 1.4 TSI   Osnovni podaci

Srijeda, 30 Rujan 2009

Više...

Alfa Romeo 159 1.9 JTS TEST

News image

Alfa Romeo 159 1.9 JTS   Osnovni podaci

TUSEDAY, 2 Ožujak 2010

Više...

IZDVOJENI VIDEO

FAN ZONA

TESTvoznja.net posjetila Citroen Showroom Paris
citroen revoltEkipa portala TESTvoznja.net u prvim danima 2011. posjetila je Citroen Showroom u samom centru Pariza. Pogledajte fotke izloženih konceptnih modela, novih modela za 2011., te prezetnacije novih tehnologija i dizajnerskih smjerova. Posjetite galeriju.
testvoznja.net
Približna cijena
• 2.313,89 € •