Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

SAVJETI & INFO
Kvaliteta goriva u Hrvatskoj PDF Ispis Email
(6 votes, average 4.00 out of 5)

gorivoKao što smo već ranije pisali, INA je 1. travnja 2010. započela sa uvođenjem novih goriva koja zadovoljavaju Euro V zahtjeve kvalitete u svoj proizvodni i prodajni program.  Riječ je o motornom benzinu Eurosuper BS 95 i dizelskom gorivu Eurodiesel BS s dopuštenom količinom sumpora do 10 mg/kg, koji u potpunosti zadovoljavaju zahtjeve europske norme EN 228 i EN 590.  Navedeno bi trebalo uvelike utjecati na kvalitetu goriva koje se nudi na domaćem tržištu.

Više...
 
AUTO GUME - održavanje i skladištenje PDF Ispis Email
(7 votes, average 3.86 out of 5)
odrzavanje auto gumaOsim samog skladištenja, održavanje guma od strane vlasnika automobile odnosi se najčešće na održavanje pravilnog tlaka i provjeravanje gazne površine gume.  Za kompleksnije stvari kao što su balansiranje, centriranje, rotacija i popravljanje guma, vlasnik automobile se ipak mora obratiti vulkanizeru.
Više...
 
Starost novih auto guma PDF Ispis Email
(5 votes, average 3.40 out of 5)
rabljene gumeSvjetsko udruženje proizvođača guma i naplataka (European Tyre and Rim Technical Organization, ETRTO) u svojoj službenoj publikaciji navodi preporuke o čuvanju automobilskih guma, zračnica i štitnika. Preporukama se ne određuje konačni rok u kojemu guma mora biti prodana, ali se govori o pravilnome čuvanju guma da bi one zadržale svoje značajke. Pravilno skladištenje između ostaloga osigurava zaštitu od visoke temperature, odnosno od prevelikih oscilacija temperature, vlažnosti, ozona, UV-zraka, ulja i agresivnih kemikalija.
Više...
 
AUTO GUME - ljetne, zimske, univerzalne - koje odabrati PDF Ispis Email
(19 votes, average 3.63 out of 5)
gumaJeste li ikada pomislili koliko zapravo znate o automobilskim gumama - pneumaticima? Radi se o jednom od ključnih dijelova automobila, čiji utjecaj je presudan na sigurnost. Stoga, u nastavku vam donosimo neke općenite informacije o gumama, koje biste trebali znati.
Više...
 
Znate li razliku među raznim vrstama goriva? PDF Ispis Email
(14 votes, average 3.71 out of 5)

gorivo

Većina vozača svakodnevno toči razne vrste goriva, prema uputi proizvođača i vrsti motora, bez da imalo razmišljaju po ćemu se razlikuju pojedine vrste goriva. U Hrvatskoj, na svim benzinskim postajama naći ćete četiri osnovnih vrsta goriva: Eurosuper 95, Super 95, Eurodizel, Dizel i autoplin. Pojedine naftne kompanije u ponudi drže i posebne vrste goriva kao npr. Super plus 98 (INA) ili CLASS goriva (Tifon) koje nude višu oktansku razinu ili manje sumpora. No, vratimo se osnovnim vrstama goriva.

 

Više...
 
Što učiniti u slučaju prometne nesreće? PDF Ispis Email
(1 vote, average 4.00 out of 5)
prometna nesrecaManje nesreće u prometu događaju se svakodnevno. Rijetki su vozači s dugim vozačkim stažom kojima nikad nisu sudjelovali u prometnoj nesreći. Stoga, donosimo vam informacije o vašim dužnostima i obavezama. Također, molimo vas da ostanete mirni i staloženi, jer ćete tako najbrže i najracionalnije riješiti novonastali problem. Galamom i svađom nećete ništa postići.
Više...
 
Prijevoz djece u automobilu PDF Ispis Email
(2 votes, average 5.00 out of 5)

autosjedaliceNajsigurnija mjesta za prijevoz djece u automobilu svakako su na stražnjim sjedalima. Također, prema zakonu, djeca do 12 godina moraju se prevoziti na stražnjim sjedalima. Jedina iznimka na koju se to ne odnosi je prijevoz djece do dvije godine u autosjedalicama koje se postavljaju unatrag, na prednjem sjedalu, uz obavezno isključen zračni jastuk. Novorođenčad se uvijek mora prevoziti na posebnim sjedalicama, u kojima dijete u biti leži.

Više...
 
Rabljeni automobili - oprez pri kupnji PDF Ispis Email
(18 votes, average 3.89 out of 5)

kupnja automobila

Kupnja rabljenog zna biti prava muka. Listanje oglasnika, natezanje sa svakakvim preprodavačima i čudacima, a na kraju, kada se konačno odlučite – niste sigurni jeste li kupili mačka u vreći. Svaka kupnja rabljenog je rizik, osim ako kupujete auto od poznate osobe pa znate povijest automobila.  Svakako preporučamo da sa sobom  u kupnju povedete osobu koja se razumije u automobile, a mi vam donosimo osnovne stvari na koje trebate obratiti pozornost pri kupnji.
Više...
 
10 savjeta kako pobijediti vrtoglavi rast cijena goriva PDF Ispis Email
(3 votes, average 4.67 out of 5)
Autor Božidar Komarić   
benzinVidite li kraj nekontroliranom rastu cijena goriva? Ne? No, možemo li mi sami napraviti nešto što bi nam popravilo kućni budžet, odnosno možemo li "pametnim trošenjem" i uštedjeti? Tvrdimo vam – možete!

 

Više...
 
«Početak«123456»Kraj»

Stranica 3 od 6

Korisni INFO linkovi

  • Kazne za prometne prekršaje u RH - POPIS
 

Izdvojeno

#000000

Vožnja u zimskim uvjetima

Pripremite auto za zimu

#000000

Izdvojena recenzija korisnika

Lancia Delta Integrale

#000000
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/236800Ivana_06.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/280871Pripremite_automobil_za_zim.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/94267248.JPG
thumbnailthumbnailthumbnail

RECENZIJE KORISNIKA

Golf Mk4 GT TDI 130

News image

VW Golf 4 TDI GT TDI 130 Highline 1.9 TDI PD 130 KS - ASZ   Osnovni podaci

Petak, 24 Travanj 2015

Više...

Renault 9 TEST

News image

Renault 9 1.4   Osnovni podaci

Subota, 31 Listopad 2009

Više...

VW POLO TEST

News image

VW Polo 1.0   Osnovni podaci

Subota, 5 Listopad 2013

Više...

IZDVOJENI VIDEO

testvoznja.net
Približna cijena
• 2.313,89 € •