Anketa

Koliko je snažan Vaš automobil?
 Baner

PRETRAŽIVANJE RECENZIJA

Odaberite kriterije za pretragu

   

483 rezultata pretrage

SAVJETI & INFO
Produženje osiguranja s par klikova mišem PDF Ispis Email
(4 votes, average 4.00 out of 5)

Izvor osiguranjePrepoznajući prednosti zaključenja osiguranja od automobilske odgovornosti putem interneta, Izvor osiguranje nudi mogućnost online produženja osiguranja, koje postaje sinonim za brzo i jednostavno ugovaranje osiguranja. Bez obzira gdje je prošlogodišnja polica sklopljena, novim je internet servisom, prije dolaska na tehnički pregled, osiguranje od automobilske odgovornosti moguće produžiti u Izvor osiguranju - plaćajući kreditnim ili debitnim karticama - jednokratno ili u ratama.

 

Više...
 
Savjeti za vožnju po mokrom vremenu PDF Ispis Email
(4 votes, average 4.75 out of 5)
kišaOvi će savjeti vas i vaše suputnike zaštititi na mokroj cesti. 1. Naviknite se redovito pregledavati svoje gume. Uvijek pregledajte gume na svom vozilu prije nego što krenete na put. Pobrinite se za sljedeće rutinske radove održavanja. Održavajte odgovarajući tlak zraka u gumama. Pravilni tlak zraka za vaše gume odredio je proizvođač vozila, a zapisan je na rubu vrata vozila, na okviru vrata, na poklopcu pretinca za rukavice ili na poklopcu spremnika za gorivo. Naveden je i u priručniku za uporabu vašeg vozila. Brojčani podatak naveden na boku gume nije preporučeni tlak za vašu gumu, nego najveći dopušteni tlak za gumu. Tlak zraka u gumama morali biste pregledavati barem jedanput na mjesec. Provjerite dubinu dezena guma. Odgovarajuća dubina dezena pomaže spriječiti sklizanje i akvaplaning.
Više...
 
MUP: savjeti vozačima koji kreću na put PDF Ispis Email
(8 votes, average 4.38 out of 5)
mupI ove godine MUP je objavio savjete i upozorenja svim vozačima koji kreću na putovanje. Prema njihovim statistikama upravo u lipnju, srpnju i kolovozu povećan je broj prometnih nesreća i stradavanja u njima zbog dolaska velikog broja turista kao i odlaska naših građana na ljetne godišnje odmore.
Više...
 
Kako najbolje zaštiti vozilo od krađe PDF Ispis Email
(16 votes, average 4.06 out of 5)
kradaU Hrvatskoj se godišnje ukrade oko 2000 automobila. Najviše se kradu novi i atraktivni automobili, a naročito oni kojih ima najviše na tržištu. Tradicionalno se kradu Volkswagen, Audi, BMW, Mercedes, no nisu sigurni ni jeftiniji automobili. Može se reći da postoje dvije grupe provalnika. Prvi su tzv. amateri, koji automobile kradu samostalno i neorganizirano, često i bez stvarne potrebe. Od njih se relativno lako možemo zaštiti. Druga je grupa mnogo opasnija. To su pravi profesionalci, koji rade organizirano.

 

Više...
 
Kako napisati žalbu? PDF Ispis Email
(212 votes, average 3.77 out of 5)

zalbe
Kako se žalbom izvući od plaćanja kazni ili čak gubitka vozače dozvole? TESTvoznja.net savjetuje vas i daje primjere kako napisati žalbu u cilju smanjenja ili čak potpunog izbjegavanja kazne za navodno počinjene prometne prekšaje. Protiv podnesenog Obveznog prekršajnog naloga i Prekršajnog naloga, koji sadrže uputu o pravnom lijeku, počinitelj prekršaja ima pravo prigovora nadležnom prekršajnom sudu u roku od osam dana po primitku, odnosno uručenju obveznog ili prekršajnog naloga.
Više...
 
Zamke KASKO osiguranja PDF Ispis Email
(23 votes, average 4.09 out of 5)

kljuceviNakon kupnje novog automobila, pametno ga je osigurati kasko osiguranjem. Ako je auto kupljen na leasing, kasko osiguranje je  najčešće i obavezno. Mnogi ne čitaju pozorno policu, pa smatraju da će im kasko bezuvjetno pokriti svu štetu, ma što se dogodilo. Nažalost, ta lijenost može skupo koštati osiguranika. Nakon što se šteta dogodi, uvjete police kasko osiguranja više nije moguće mijenjati, stoga, jako je važno upoznati se s njima. Osnovno je pravilo da kasko nije svemoguć, tj. postoje situacije u kojima osiguranje nije dužno isplatiti nastalu štetu na vašem vozilu.

Više...
 
Prodaja auta - savjeti PDF Ispis Email
(42 votes, average 4.07 out of 5)

sexy cura

Dobrom pripremom automobil možete prodati znatno lakše i brže, i to po osjetno višoj cijeni. Kako? Samo slijedite naše savjete. Kao prvo, izradite kvalitetan oglas. On mora biti jasan i što više informativan. Dakle, uključite sve važne informacije kao što su: točna oznaka modela, motora i paket opreme, boja, godište (prva registracija), najvažnija dodatna oprema, stanje limarije i motora, servisna knjižica, računi servisa, broj kilometara, informacije o vlasniku – je li prvi vlasnik, do kada je auto registriran. Zatim, obavezno oglasu priložite fotografiju, ili više njih i konačno, odredite realnu cijenu. Kako odrediti realnu cijenu? Prelistajte stručne novine, auto-oglasnike, otiđite na sajam automobila. Provjerite kolika je prosječna cijena vašeg automobila istog godišta. Ako vaš automobil ima bolju, specifičnu opremu od sličnih modela koji se nude, to će vam pomoći da ga brže prodate, ali zbog toga nećete moći dobiti  znatno više novca. Također, nedostatak  neke bitnije opreme, koju ostali automobili u klasi imaju...
Više...
 
Pranje automobila PDF Ispis Email
(42 votes, average 3.79 out of 5)
sexy car washČist, sjajan i uredan auto, san su svakog ljubitelja automobila. Sjetite se kako atraktivno izgledaju modeli izloženi u auto salonima. Naši  savjeti će vam pomoći da vaš ljubimac nakon svakog pranja izgleda kao da je upravo izašao iz auto salona! Najbolji način za održavanje takvog atraktivnog izgleda je ručno pranje.
Više...
 
CRASH TEST - Koliko ste zaista sigurni? PDF Ispis Email
(12 votes, average 3.83 out of 5)
crash testEuroNCAP jest program sustavne provjere sigurnosti putnika i sigurnosnih elemenata novih automobila prilikom sudara, a od 1997. godine provodi se u Europi. Cilj programa je dati kupcu automobila točne informacije koje će mu omogućiti da usporedi sigurnosne značajke automobila na tržištu.
Više...
 
«Početak«123456»Kraj»

Stranica 2 od 6

Korisni INFO linkovi

  • Kazne za prometne prekršaje u RH - POPIS
 

Izdvojeno

#000000

Vožnja u zimskim uvjetima

Pripremite auto za zimu

#000000

Izdvojena recenzija korisnika

Lancia Delta Integrale

#000000
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/236800Ivana_06.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/280871Pripremite_automobil_za_zim.jpg
http://www.testvoznja.net/components/com_gk2_photoslide/images/thumbm/94267248.JPG
thumbnailthumbnailthumbnail

RECENZIJE KORISNIKA

Opel Astra GTC 1.6 16v TEST

News image

Opel Astra 1.6 16v   Osnovni podaci

TUSEDAY, 3 Siječanj 2012

Više...

VW GOLF 3 1.9 TDI TEST

News image

VW Golf III 1.9 TDI   Osnovni podaci

Nedjelja, 6 Prosinac 2009

Više...

Citroen Xsara TEST

News image

Citroen xsara 1,4 i   Osnovni podaci

Ponedjeljak, 12 Listopad 2009

Više...

IZDVOJENI VIDEO

testvoznja.net
Približna cijena
• 2.313,89 € •